Kesätapahtuma KD Lahden jäsenille to 13.6.

24.5.2024 klo 14:56 Uutiset

Tervetuloa kesätapahtumaan Joutsaareen!
Kesätapahtuma Järjestämme Lahden KD:n jäsenille avoimen kesätapahtuman torstaina
13. kesäkuuta klo 17.00 alkaen. Paikkana on Lahden keskustassa, Joutjärven rannalla sijaitseva luonnonkaunis Joutsaari (Joutsaarenkuja22), jossa käytettävissämme on päärakennuksen sali sekä rantasauna ja grillipaikka.

Lahden KD tarjoaa osallistujille ruokaisaa salaattia ja virvoitusjuomia sekä makkaraa grillattavaksi. Tämän lisäksi olisi kiva, jos itse kukin toisimme yhteiseen pöytään jotain hyvää syötävää tai naposteltavaa. Kukin olkoon tässä asiassa vapaa tulemaan kesätapahtumaan tuliaisten kanssa tai ilman.

Hyvän sään vallitessa voimme pelailla ja oleskella piha-alueella ja istuskella ulkotulen ääressä makkaraa paistellen – ja samalla ”maailmaa parantaen”. Halukkaat voivat käydä saunomassa ja pulahtaa uimaan. Ota siis sauna- ja uimavarusteet mukaan!

Ilmoittautuminen:

Voidaksemme arvioida osallistujamäärän, pyydämme sinua ilmoittautumaan tapahtumaan viimeistään noin viikkoa aikaisemmin, eli perjantaihin 7.6. mennessä. Kerrothan samalla, jos sinulla on ruoka-ainerajoitteita. Ilmoittautumiset ottaa vastaan sihteerimme Marjut Kariluoto,
sähköposti [email protected] puh. 040 7565 055.

Eurovaalit – muistathan äänestää!

Eurovaalien vaalipäivä on sunnuntai 9.6. Ennakkoäänestys alkaa 29.5.
Kristillisdemokraatit on solminut vaaliliiton Liike Nytin kanssa, ja kummallakin puolueella on valtakunnallisesti 10 ehdokasta. Älä siis jätä ääntäsi näissä vaaleissa käyttämättä, vaan kerro mahdollisuuksien mukaan myös ystävillesi ja lähipiirillesi ehdokkaistamme ja rohkaise
antamaan ääni KD:lle.

Lue lisää ehdokkaista Järjen ääni euroopassa
ja eurovaalien ohjelmasta Eurovaaliohjelma 2024 | Kristillisdemokraatit (kd.fi)

Alkukesän terveisin

Suomen Kristillisdemokraattien (KD) Lahden paikallisosasto
Marja Kaitainen

Marja Kaitainen, puheenjohtaja
p. 050 5020 637
[email protected]