EU-vaaliehdokas Ari Mönttinen: ”Kyse on arvovaaleista! Äänestä, hyvä ihminen, äänestä”

26.5.2024 klo 11:07 Uutiset

Lohjalainen terveyskeskuslääkäri, varakansanedustaja Ari Mönttinen (nro 25) on ehdolla Euroopan parlamentin vaaleissa. Näin Ari kuvaa ajatuksiaan:
– Todellisen demokratia juuret ja Euroopan unionin perusarvot – ihmisarvon kunnioittaminen, vapaus, ihmisten keskinäinen tasa-arvo, laillisuuden kunnioittaminen ja ihmisoikeuksien kunnioitus – ovat itse asiassa raamatullisia periaatteita. Unionin perustavoitteet ovat rauhan, turvallisuuden, vaurauden ja vakauden puolesta toimiminen.

– Kyse on siis arvovaaleista ja suhteesta näihin periaatteisiin, jotka ovat lääkärin ammatin ja minun identiteettini ydintä.
– Ikävä kyllä näitä arvoja ei voi pitää saavutettuina etuina vaan niitä joutuu kaiken aikaa puolustamaan ja tuomaan esille niin yhteiskunnallisessa keskustelussa kuin päätöksenteossa ja siihen perustuu kristillisdemokraattinen poliitiikka, Ari kertoo.

Tutustu Arin ajatuksiin eurovaalien alla hänen kotisivultaan arimonttinen.fi tai esitteestä 

KD:n kaikki EU-vaaliehdokkaat löydät Kristillisdemokraattien kotisivuilta