Meppi ja euvaaliehdokkaita Lahden torilla ke 5.6. klo 10-13

3.6.2024 klo 19:15 Uutiset

Tervetuloa Lahden torille tapaamaan KD:n ehdokkaita Eurooppaan.

Eurovaaliehdokkaat: Filosofiantohtori, tietokirjailija Eija-Riitta Korhola, äänestysnumero 22 (1.6. lähtien Euroopan parlamentin jäsen), aluesyyttäjä, varatuomari Marika Visakorpi-Kemppainen, 31, koulunkäynninohjaaja, perhehoitaja Ann-Niina Turunen, 30,  ja tradenomi, toiminnanjohtaja Tommi Terä, 29 (paikalla klo 10-13), ovat tavattavissa Lahden Kristillisdemokraattien teltalla kesäkuun markkinoilla.

Iso osa Suomen lainsäädännöstä on kytköksissä EU:ssa tehtyihin päätöksiin. Mepillä voi olla ministeriäkin suuremmat mahdollisuudet puuttua EU-säädöksiin, etenkin suuren poliittisen ryhmän jäsenenä.

Suomi on antanut yhteispäätösmenettelyssä Brysseliin valtaa, ja vastineeksi tulee saada järkevää sääntelyä. Jos tässä epäonnistutaan, se merkitsee työpaikkojen menetyksiä tai askeleita taaksepäin esimerkiksi ympäristömme suojelussa.

Monet suomalaiset mepit ovat valitettavasti tukeneet EU:n talousvallan lisäämistä ja syventämistä. Olemme joutuneet yhteisvastuulliseen miljardivelkaan, ja lisäksi saaneet riesaksemme Euroopan laajuista hankehumppaa ja markkinoita vääristäviä tukia. Näin ei saa olla enää jatkossa! Kansallista päätösvaltaamme ei saa enää kaventaa ja Brysselin valtaa lisätä.

Tule keskustelemaan mm. näistä edellä mainituista teemoista ja muista Sinua kiinnostavista asioista.