Turun KD:n syyskauden ohjelma on valmis!

21.8.2024 klo 20:53 Uutiset

Turun KD:n kuluvan syksyn ohjelma on valmistunut ja ohjelmaa riittää aina elokuusta joulukuuhun asti!

Jo keväältä tutut tapahtumat jatkuvat ja tarjonta on monipuolista ja tiivistä. Rennon poliittisen keskustelun sävyttämät Puhutaan Politiikkaa -illat jatkuvat näin syyskaudellakin ja ensimmäistä iltaa vietetäänkin jo tämän viikon torstaina, kun kokoonnumme Happy Housen (Ursininkatu 11) tiloihin klo 18.00 alkaen. Voit ilmoittautua iltaan täällä!

Syksyn Kaupunkikehitykseen keskittyvät illat pidetään syyskuussa ja marraskuussa. Syyskuun illassa aiheena on Turun Lentokenttä, sen asema, merkitys ja tulevasuuden näkymät. Turun Lentokentän päällikkö Juha Aaltonen on jo varmistunut yhdeksi illan alustajista.

Turun kiertäminen Lähiö-lauantain ja Kaupunkikiertueen merkeissä jatkuu ja ensimmäinen pysähdys oli jo Ilpoisissa viime lauantaina. Seuraavaksi vuorossa on Paattinen ja kiertue huipentuu marraskuun lopulla Kävelykadulle. Tässä koko kiertueen aikataulu:

17.8. K-Market Ilpoinen

31.8. Sale Paattinen

15.9. Vanha Suurtori (Turun Päivä)

5.10. Haarla

12.10. Halinen

26.10. Jyrkkälä

9.11. Runosmäki

23.11. Kävelykatu

Kalenteriin kannattaa myös jo nyt merkitä Turun KD:n syyskokous, joka pidetään lauantaina 28.9. klo 16.00 alkaen Happy Housen tiloissa. Tämän vuoden syyskokous on erityisen mielenkiintoinen, sillä sääntömääräisten asioiden lisäksi kokouksessa muun muassa käsitellään Turun KD:n kuntavaaliohjelma ja nimetään Turun KD:n pormestariehdokas kuntavaaleihin.

Syyskauden huipentaa joulukuun alussa vietettävä perinteinen jouluruokailu, jonka tarkempi pitopaikka selviää tuonnempana.

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Muutokset päivitetään yo. tiedostoon ja niistä uutisoidaan niin kotisivuillamme, some-alustoilla kuin Tämmöttis Turus -uutislehdessäkin. Jos sinulle ei vielä tule Turun KD:n Tämmöttis Turus -uutislehteä, pääset tilaamaan sen täältä.