Kutsu vuosikokoukseen

30.9.2024 klo 14:28 Uutiset

Suomen Kristillisdemokraattien (KD) Tampereen paikallisosaston vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja lisäksi asetetaan kuntavaaliehdokkaita ja annetaan johtokunnalle valtuudet asettaa loput ehdokkaat. Päätetään mahdollisista kuntavaalien vaaliliitoista tai annetaan valtuudet johtokunnalle päättää vaaliliitoista.

Kaikki jäsenet tervetuloa!

Haluaisitko olla mukana toteuttamassa ja kehittämässä Tampereen Kristillisdemokraattien paikallisosaston toimintaa johtokunnan jäsenenä?

Saat mahdollisuuden vaikuttaa yhteiskunnallisiin päätöksiin, edistää arvojasi ja tavoitteitasi, sekä osallistua aktiivisesti demokratian kehittämiseen. Se tarjoaa myös verkostoitumismahdollisuuksia ja mahdollisuuden oppia lisää politiikasta ja yhteiskunnallisista asioista.

Paikallisosaston johtokunnan jäsenenä opit taitoja, joita voit käyttää laajasti elämässäsi: järjestelmällisyyttä, kompromissien tekoa ja palautteen antamista. Saat myös rohkeutta omien mielipiteiden esille tuomiseen. Parasta on kuitenkin hyvien ystävien löytäminen!

Vuosikokous pidetään 21.10.2024 klo 18 Luminaryssa, Tampereen Reumayhdistys ry:n kokoustilassa, osoitteessa Itsenäisyydenkatu 3 (2. kerros)
33100 Tampere
Katso tarkemmat saapumisohjeet

Tule mukaan, sinua tarvitaan!

Lisätietoja: [email protected]