Ehdokkaat

Lohjalaiset valtuustoryhmän jäsenet Lassi Hyttinen ja Matti Junnila ovat ehdolla Kristillisdemokraattien listalta eduskuntaan. Lassi Hyttinen, 46, työskentelee yrityksen pankkineuvoja. Matti Junnila, 66, on eläinlääketieteen tohtori ja elintarviketieteiden lisensiaatti. Junnila on Lohjan lasten, nuorten ja perheiden lautakunnan jäsen ja Hyttinen hänen varajäsenensä.

– Meillä on tarjolla eduskuntaan kaksi erilaisissa tehtävissä vastuunkantajan kykynsä näyttänyttä monipuolista osaajaa. Lohjan KD tulee tekemään ehdokkaitten kanssa eduskuntavaalikampanjan, jossa tartutaan rohkeasti yhteiskuntamme kipukohtiin, kertoo osaston puheenjohtaja Merja Eräpolku.

Kristillisdemokraattien visio ja vaaliteema eduskuntavaaleissa on ”Suomi, johon voit luottaa”. Lohjan seudun Kristillisdemokraatit avasivat kampanjansa tiistaina 22.1.2019 Monkolan valtuustosalissa pidetyssä tilaisuudessa. Tilaisuudessa ehdokkaat esittelivät omia teemojaan ja puolueen puheenjohtaja Sari Essayah kertoi KD:n vaaliohjelman keskeisistä tavoitteista.

Katsele vaaliavauksessa pidetyt puheenvuorot YouTubesta

Sari Essayah    Lassi Hyttinen    Matti Junnila