Hattula

Maatalouspaketti

Olemme rippuvaisia maataloudesta ja tuottajat tarvitsevat tukemme. Huoltovarmuutta ei voi lyödä laimin. Nyt tarvitaan toimia.

Tutustu ratkaisuihin

Tapahtumat

Tule mukaan tapahtumiimme! Järjestämme tapahtumia ympäri vuoden eri puolella Suomea.

Osallistu tapahtumiin

Ajankohtaista

Hattulan paikallisosasto

Kristillisdemokraatit Hattulassa

Hattulan kristillisdemokraateille jokainen ihminen on tärkeä. Olemme pieni aktiivinen puolue, joka voi tehdä suuria tuellasi ja avullasi. Teemme työtä Sinun ja koko paikkakuntamme hyväksi osallistumalla aktiivisesti kunnallispolitiikkaan. Jos kristilliset arvot, toisista välittäminen ja lähimmäisen rakkaus ovat sinulle tärkeistä, tule mukaan! Ota rohkeasti meihin yhteyttä ja tule mukaan!

Kuntavaaleissa 2021 saimme valtuustoon kaksi valtuutettua (Nina Aitola ja Heimo Miettinen) sekä yhden varavaltuutetun (Hannele Mäkitalo), kun olimme vaaliliitossa Kokoomuksen kanssa. Toimimme valtuustossa Kokoomuksen ja Kristillisdemokraattien valtuustoryhmänä.

Meille on tärkeää huolehtia mm. hyvistä peruspalveluista, kylien elinvoiman kehittämisestä, liikenneturvallisuudesta, leikkipuistojen kehittämisestä ja kouluverkon säilyttämisestä sekä rakennusterveydestä.

Etsimme toiminnastamme kiinnostuneita henkilöitä mukaan aktiiviseen joukkoomme sekä ehdokkaita kevään kuntavaaleihin. Ole rohkeasti yhteydessä!

Terveisin Hattulan KD:n johtokunta

Nina, Taina, Heimo, Elise ja Henrietta

Paikallisosaston yhteystietoja

 • Nina Aitola

  Puheenjohtaja, valtuutettu

  050 369 1010

  [email protected]

  Luottamustoimet: elinvoimalautakunnan jäsen, kunnanhallituksen varajäsen, hyvinvointilautakunnan varajäsen, uskottu mies, elinvoimalautakunnan edustajana vanhusneuvoston varapuheenjohtaja, elinvoimalautakunnan edustajana vammaisneuvoston varajäsen. Olen lisäksi kirkkovaltuutettu ja kirkkoneuvoston jäsen.

  Olen peruskoulutukseltani sairaanhoitaja ja nyt toimin kiinteistönvälittäjänä LKV. Olen yrittäjä ja kiinteistönvälittäjänä RE/MAX Helmen toimistossa, joka sijaitsee Hämeenlinnassa. Asun puolisoni kanssa maalla neljän koiramme kanssa. Kolme aikuista lastani asuvat ja opiskelevat muualla.

 • Taina Heikkilä

  Rahastonhoitaja, sihteeri

  040 063 8996

  [email protected]

  Luottamustehtävät: kirkkovaltuuston puheenjohtaja, kirkkovaltuutettu

  Olen lääkäri ja olen eläkkeellä. Harrastan laulamista Pyhän Ristin kuorossa. Asun puolisoni kanssa Parolassa. Kolme aikuista lastani asuvat omillaan.

 • Heimo Miettinen

  Varapuhjeenjohtaja jäsen, valtuutettu

  040 586 4778

  [email protected]

  Luottamustoimet: hyvinvointilautakunnan jäsen, maankäyttöjaoston varajäsen,
  hyvinvointilautakunnan edustajana vammaisneuvoston jäsen, varhaiskasvatus- ja perusopetusjaoston varapuheenjohtaja.

  Minulla on 11 ammattitutkintoa. Toimin KK-Tavastialla lehtorina. Asun puolisoni kanssa Pekolassa. Kaksi aikuista lastani ovat omillaan.

 • Elise Oikari

  Johtokunnan jäsen

  040 754 0520

  [email protected]

  Olen luokanopettaja ja työskentelen opettajana Hämeenlinnassa. Perheeseeni kuulu kolme pientä lasta ja mies. Asumme Pekolassa.

 • Henrietta Aitto-Oja

  Johtokunnan jäsen

  050 516 3387

  [email protected]

  Toimin Hattulan seurakunnalla lastenohjaajana. Olen myös kolmen lapsen äiti ja asumme perheeni kanssa Parolassa.

© 2022 Kristillisdemokraattien paikallisosastot — KD.fi