Hattula

Järjen ääni Euroopassa

Kristillisdemokraatit lähtee 9.6. pidettäviin europarlamenttivaaleihin teemalla Järjen ääni Euroopassa.

Lue lisää!

Tule mukaan

KD kokoaa yhteen ihmisiä, jotka haluavat edistää kristillisdemokraattisia arvoja päätöksenteossa. Tutustu meihin tarkemmin ja tule mm. tapahtumiimme mukaan.

Lue lisää

Ajankohtaista

Hattulan paikallisosasto

Kristillisdemokraatit Hattulassa

Hattulan kristillisdemokraateille jokainen ihminen on tärkeä. Olemme pieni aktiivinen puolue, joka voi tehdä suuria tuellasi ja avullasi. Teemme työtä Sinun ja koko paikkakuntamme hyväksi osallistumalla aktiivisesti kunnallispolitiikkaan. Jos kristilliset arvot, toisista välittäminen ja lähimmäisen rakkaus ovat sinulle tärkeistä, tule mukaan! Ota rohkeasti meihin yhteyttä ja tule mukaan!

Kuntavaaleissa 2021 saimme valtuustoon kaksi valtuutettua (Nina Aitola ja Heimo Miettinen) sekä yhden varavaltuutetun (Hannele Mäkitalo), kun olimme vaaliliitossa Kokoomuksen kanssa. Toimimme valtuustossa Kokoomuksen ja Kristillisdemokraattien valtuustoryhmänä. Syksyllä 2022 Heimo Miettinen loikkasi Perussuomalaisiin.

Meille kristillisdemokraatteina on tärkeää huolehtia mm. hyvistä peruspalveluista, kylien elinvoiman kehittämisestä, liikenneturvallisuudesta, leikkipuistojen kehittämisestä ja kouluverkon säilyttämisestä sekä rakennusterveydestä.

Etsimme toiminnastamme kiinnostuneita henkilöitä mukaan aktiiviseen joukkoomme sekä ehdokkaita kevään kuntavaaleihin. Ole rohkeasti yhteydessä!

Terveisin Hattulan KD:n johtokunta

Nina, Taina, Elise ja Hannele

Paikallisosaston yhteystietoja

 • Nina Aitola

  Puheenjohtaja, valtuutettu

  050 369 1010

  [email protected]

  Luottamustoimet: elinvoimalautakunnan jäsen, kunnanhallituksen varajäsen, hyvinvointilautakunnan varajäsen, uskottu mies, elinvoimalautakunnan edustajana vanhusneuvoston varapuheenjohtaja, elinvoimalautakunnan edustajana vammaisneuvoston varajäsen. Olen lisäksi kirkkovaltuutettu ja kirkkoneuvoston jäsen.

  Olen peruskoulutukseltani sairaanhoitaja ja nyt toimin kiinteistönvälittäjänä LKV. Olen yrittäjä ja kiinteistönvälittäjänä RE/MAX Helmen toimistossa, joka sijaitsee Hämeenlinnassa. Asun puolisoni kanssa maalla neljän koiramme kanssa ja toimimme myös sijaisvanhempina. Kolme aikuista lastani asuvat ja opiskelevat muualla.

 • Taina Heikkilä

  Rahastonhoitaja, sihteeri

  040 063 8996

  [email protected]

  Olen lääkäri ja olen eläkkeellä. Harrastan laulamista Pyhän Ristin kuorossa. Asun puolisoni kanssa Parolassa. Kolme aikuista lastani asuvat omillaan.

 • Elise Oikari

  Johtokunnan jäsen

  040 754 0520

  [email protected]

  Olen luokanopettaja ja työskentelen opettajana Hämeenlinnassa. Perheeseeni kuulu kolme pientä lasta ja mies. Asumme Pekolassa.

 • Hannele Mäkitalo

  Johtokunnan jäsen

  Olen varavaltuutettuna ensimmäistä kautta. Työskentelen päiväkodissa ja asun Parolassa.

KD-Lehti

© 2024 Kristillisdemokraattien paikallisosastot — KD.fi