Helsingin KD Nuoret

 

Tule mukaan Helsingin nuorisopiirin toimintaan!

Haluatko vaikuttaa päätöksiin ennen kuin ne vaikuttavat sinun elämääsi? Haluatko saada äänesi kuuluville? Jos olet alle 33-vuotias ja tahdot rakentaa tätä yhteiskuntaa demokraattisesti kestävältä arvopohjalta, Kristillisdemokraattiset nuoret on sinun paikkasi.

Miten Helsinki voi? Miten suurkaupunkiasuminen tulisi järjestää? Oletko täynnä ajatuksia ja mielipiteitä? Me Helsingin KD Nuorissa uskomme että suunnittelu ja ideointi johtaa entistä parempaan toteutukseen! Haluamme olla mukana rakentamassa hyvinvointia ja oikeudenmukaisuutta. Poliittisten nuorisojärjestöjen tarkoitus on antaa nuorten mielipiteille ääni ja vaikuttaa yhteiskunnan kehittämiseksi paremman tulevaisuuden puolesta. Poliittiset nuorisojärjestöt kasvattavat ja rohkaisevat jäseniään osallistumaan yhteiskunnalliseen keskusteluun ja vastuulliseen päätöksentekoon. Tule mukaan vaikuttamaan!

Kansallisen kattojärjestömme kotisivut, josta löydät lisätietoa kansallisen tason toiminnasta sekä esimerkiksi periaateohjelmamme, löydät osoitteesta kdnuoret.fi.

Jäseneksi Helsingin KD nuoriin pääset, jos olet alle 33-vuotias helsinkiläinen ja liityt jäseneksi nuorisojärjestöön. Jäsenyys ei maksa eikä sido mihinkään. Liittymään pääset tästä. Tervetuloa mukaan Suomen dynaamisimpaan nuorisojärjestöön!

Helsingin nuorisopiiriin kuuluvat alueen 15 – 33 -vuotiaat nuorisojärjestön jäsenet. Kaikki alle 33-vuotiaat ovat tervetulleita mukaan toimintaan!

 

Seuraa somessa

Lisätietoja KD Nuorten toiminnasta Helsingissä saat Helsingin KD nuorten Facebook-sivulta, hallituksen sähköpostiosoitteesta [email protected] tai KD Nuorten pääsihteeriltä.

Käy katsomassa myös KD Nuorten nettisivut: www.kdnuoret.fi

Lisäksi meidät löytää Instagramista tunnuksella @kdnuoret_helsinki_uusimaa

 

 

Kysy lisää:

Puheenjohtaja / PolNu (poliittiset nuorisojärjestöt) -yhteistyö:

Inna Siltala

[email protected]