Kauniainen

Järjen ääni Euroopassa

Kristillisdemokraatit lähtee 9.6. pidettäviin europarlamenttivaaleihin teemalla Järjen ääni Euroopassa.

Lue lisää!

Tule mukaan

KD kokoaa yhteen ihmisiä, jotka haluavat edistää kristillisdemokraattisia arvoja päätöksenteossa. Tutustu meihin tarkemmin ja tule mm. tapahtumiimme mukaan.

Lue lisää

Ajankohtaista

KRISTILLISDEMOKRAATIT KAUNIAISISSA

Kristillisdemokraatit ovat olleet Kauniaisten kuntapolitiikassa nyt yhtäjaksoisesti 32 vuotta. Tahdomme edelleen ponnistella sen eteen, että ihmisten elämä, yhteisöjen ja yritysten toiminta sujuu turvatusti ja ennakoitavasti. Perheiden ja vanhusten asioiden hyvä hoito on eräs erityisen huomiomme kohde.

Koulut ovat keskeisessä roolissa
Kaupunkimme on huolehtinut suomen ja ruotsin kieliryhmän edellytyksistä hyvään ja laajaan opetussisältöön sekä toimiviin kiinteistöratkaisuihin. Riittävän pienet opetusryhmät varmistavat hyvän oppimisen ja työrauhan. Näin täytyy jatkossakin olla.

Terveys- ja sosiaalipalvelut ovat lähipalvelua
Lääkäriin on päästävä lähelle. Terveys- ja sosiaalipalveluja voidaan turvata asiakassetelien avulla. Puolustan terveysaseman säilymistä Kauniaisissa.

Liikunta ja kulttuuri
Liikunnasta ja kulttuurista tulee hyvinvointia, joten taataan hyvät liikuntamahdollisuudet kaikille. Kirjasto, kansalaisopisto ja erilaiset kulttuuripalvelut jälleen aktiiviseen käyttöön, kun tilanne sen sallii.

Kaavoitus
Kaavoitus määrittää kuntalaisten elinympäristön kehittymisen. Uudet kaavat, vanhojen muutokset ja niiden vaikutus kaupungin kehittymiseen tulevaisuudessa ovat erittäin tärkeässä roolissa.

Talous
Kestävä talous on edellytys hyvälle kehitykselle. Kaupunkimme on ollut tästä hyvä esimerkki. Valtion suunnitelmat sote-uudistuksen vaikutuksista mullistavan tämän kaupunkimme vahvuuden, sillä 78%:a noin 63 milj. euron vuosittaisesta verokertymästämme siirtyisi tulevaisuuden sote-yhteisölle, kaupunkimme muihin menoihin jäisi vain noin 22%:a verokertymästämme. Tätä kehitystä on vastustettava.

KD-Kauniainen

 

Kristillisdemokraattien ehdokas kuntavaaleissa 2021

 • Pauli Tuohioja, nro 90

  Aviomies, kolmen lapsen isä ja kahdeksan lapsenlapsen ukki. Rovasti.

  Kaupunginvaltuutettu, kulttuurivaliokunnan vpj, sosiaali- ja terveysvaliokunnan varajäsen.

  0500 603 786
  [email protected]
  https://www.facebook.com/pauli.tuohioja

  TULEVAISUUDEN TÄRKEIMMÄT
  Kaupungin tärkein pääoma ovat sen asukkaat. Sote-ratkaisu siirtää vastuita pois kaupungilta vieden mukanaan myös paljon varoja. Silti erityisesti kouluista on pidettävä hyvää huolta. On taattava, että kulttuuri- ja vapaa-aikatoimella on riittävät resurssit. Kokonaisvaltainen hyvinvointi edellyttää myös hyvien liikuntamahdollisuuksien tarjoamista.

  Valtuutettu on kuntalaisten palvelija. Siksi sitoudun kuunteluun, yhteistyöhön ja muutokseen.

  Pauli Tuohioja

© 2024 Kristillisdemokraattien paikallisosastot — KD.fi