Pirkkala

Presidentinvaalit 2024

KD:n ehdokas presidentiksi on ministeri Sari Essayah. Sari on yksi maamme luotetuimmista ja arvostetuimmista politiikoista, johon luotetaan yli puoluerajojen. #TeamSari #Pressayah

Lue lisää Sari Essayah'sta

Rakennetaan yhdessä

KD kokoaa yhteen ihmisiä, jotka haluavat edistää kristillisdemokraattisia arvoja päätöksenteossa. Haluamme rakentaa inhimillistä, perheystävällistä ja yritteliästä Suomea, jossa ahkeruus ja välittävä yhteisöllisyys ovat suuri voimavara.

Tule mukaan

Ajankohtaista

KD Pirkkala

Pirkkalan kristillisdemokraatit on aktiivinen toimija kunnassa. Meille on tärkeää, että päätöksenteko säilyy paikallisissa käsissä ja lähipalvelut turvataan. Toimimme kristilliseltä arvopohjalta, jossa jokaisella on luovuttamaton ihmisarvo. Oikeudenmukaisuus, rehellisyys, avoimuus ja lähimmäisestä välittäminen ohjaavat päätöksentekoamme.
Uuden sukupolven kasvattaminen on yhteiskuntamme tärkein tehtävä ja pyrimme vaikuttamaan siihen, että meillä on tasa-painoiset vastuunkantajat tulevaisuudessa.
Haluamme suojella elämää sen kaikissa muodoissa – myös luontoa. Kestävä kehitys ja paikallisen pk-yrittämisen toimintaedellytysten varmistaminen ovat keskeisiä tavoitteitamme.

Osaston puheenjohtaja

Riitta Kuismanen

 

 

© 2023 Kristillisdemokraattien paikallisosastot — KD.fi