Savitaipale

Eduskuntavaalit

Eduskuntavaalit ratkaisevat Suomen suunnan – periikö nouseva sukupolvi kestävällä pohjalla olevan maan.  Suomi tarvitsee suunnanmuutoksen järjenkäytön ja vastuullisuuden tielle. On palattava perusasioiden ja -arvojen äärelle.

Tutustu ohjelmaan ja ehdokkaisiin

Tapahtumat

Tule mukaan tapahtumiimme! Järjestämme tapahtumia ympäri vuoden eri puolella Suomea.

Osallistu tapahtumiin

Ajankohtaista

Savitaipaleen paikallisosasto

Luumäen ja Savitaipaleen paikallisosastot yhdistyivät 2020.

KD on arvopuolue, jonka tavoitteena on rehellisesti ja oikeudenmukaisesti tehdä työtä ihmisen parhaaksi. Uskomme, että kristilliset arvot antavat luotettavan pohjan niin kunnalliselle päätöksenteolle kuin valtakunnalliselle lainsäädännölle. Haluamme rakentaa kotikuntiamme ja kotimaatamme paikaksi, jossa on turvallista ja hyvä elää. Arjen turvallisuus rakentuu toimivista peruspalveluista sekä heikoimmista huolehtivasta lähimmäisyhteiskunnasta.

Sekä Savitaipale, että Luumäki tarjoavat hyvät peruspalvelut ja monipuoliset liikunta- ja harrastemahdollisuudet. Savitaipaleelta löytyy tennishalli, jäähalli- ja curlinghalli, uimahalli, frisbeegolfrata, skeittiparkki, Backyard Park, tekonurmikenttä, liikuntahalli kuntosaleineen ja upeissa maisemissa kulkeva retkeilyreitistö. Luumäellä löytyy myös mm. jäähalli, frisbeegolfrata, skeittiparkki, urheilukenttä ja liikuntahalli kuntosaleineen. Molemmat kunnat sijaitsevat kauniiden vesistöjen rannalla.

Paikallisosasto tarjoaa monia mahdollisuuksia vaikuttaa kotikuntiemme kehittämiseksi. Pitääksemme yllä palvelujen monipuolisuus tarvitsemme sitoutuneita päättäjiä, joilla on sydän paikallaan ja arvomaailma kohdallaan.

Ota rohkeasti yhteyttä!
Osaston puheenjohtaja

© 2023 Kristillisdemokraattien paikallisosastot — KD.fi