Savitaipale

Valitse järjen ääni

Tässä ajassa moni järkipolitiikan ja perusarvojen kannattaja etsii poliittista kotia. KD on vaihtoehto vastuuttomuudelle ja linjattomuudelle. On palattava perusasioiden ja -arvojen äärelle.

Tutustu tavoitteisiimme

Rakennetaan yhdessä

KD kokoaa yhteen ihmisiä, jotka haluavat edistää kristillisdemokraattisia arvoja päätöksenteossa. Haluamme rakentaa inhimillistä, perheystävällistä ja yritteliästä Suomea, jossa ahkeruus ja välittävä yhteisöllisyys ovat suuri voimavara.

Tule mukaan

Ajankohtaista

Savitaipaleen paikallisosasto

Luumäen ja Savitaipaleen paikallisosastot yhdistyivät 2020.

KD on arvopuolue, jonka tavoitteena on rehellisesti ja oikeudenmukaisesti tehdä työtä ihmisen parhaaksi. Uskomme, että kristilliset arvot antavat luotettavan pohjan niin kunnalliselle päätöksenteolle kuin valtakunnalliselle lainsäädännölle. Haluamme rakentaa kotikuntiamme ja kotimaatamme paikaksi, jossa on turvallista ja hyvä elää. Arjen turvallisuus rakentuu toimivista peruspalveluista sekä heikoimmista huolehtivasta lähimmäisyhteiskunnasta.

Sekä Savitaipale, että Luumäki tarjoavat hyvät peruspalvelut ja monipuoliset liikunta- ja harrastemahdollisuudet. Savitaipaleelta löytyy tennishalli, jäähalli- ja curlinghalli, uimahalli, frisbeegolfrata, skeittiparkki, Backyard Park, tekonurmikenttä, liikuntahalli kuntosaleineen ja upeissa maisemissa kulkeva retkeilyreitistö. Luumäellä löytyy myös mm. jäähalli, frisbeegolfrata, skeittiparkki, urheilukenttä ja liikuntahalli kuntosaleineen. Molemmat kunnat sijaitsevat kauniiden vesistöjen rannalla.

Paikallisosasto tarjoaa monia mahdollisuuksia vaikuttaa kotikuntiemme kehittämiseksi. Pitääksemme yllä palvelujen monipuolisuus tarvitsemme sitoutuneita päättäjiä, joilla on sydän paikallaan ja arvomaailma kohdallaan.

Ota rohkeasti yhteyttä!
Osaston puheenjohtaja

KD-Lehti

© 2023 Kristillisdemokraattien paikallisosastot — KD.fi