Seinäjoki

Valitse järjen ääni

Tässä ajassa moni järkipolitiikan ja perusarvojen kannattaja etsii poliittista kotia. KD on vaihtoehto vastuuttomuudelle ja linjattomuudelle. On palattava perusasioiden ja -arvojen äärelle.

Tutustu tavoitteisiimme

Rakennetaan yhdessä

KD kokoaa yhteen ihmisiä, jotka haluavat edistää kristillisdemokraattisia arvoja päätöksenteossa. Haluamme rakentaa inhimillistä, perheystävällistä ja yritteliästä Suomea, jossa ahkeruus ja välittävä yhteisöllisyys ovat suuri voimavara.

Tule mukaan

Ajankohtaista

Suuri kiitos!

Lämmin kiitos Kati Nummensaloa ja Kimmo Rantasta äänestäneille! Kati Nummensalo sai 1919 ääntä ja saavutti varakansanedustajan paikan. Kimmo Rantanen sai 374 ääntä.

Järjen ääni! Tule tekemään Suomeen suunnanmuutosta kanssamme!

Suomi tarvitsee suunnanmuutoksen järjenkäytön ja vastuullisuuden tielle. On palattava perusasioiden ja -arvojen äärelle. On kyse yrittäjyydestä ja työstä, hyvinvointipalveluista ja kasvusta, yhteisöllisyydestä ja toisistamme huolen pitämisestä.

Tule mukaan!

www.kd.fi/jarjestotoiminta/jasenille/jaseneksi

KD Seinäjoki - KD avaruuden pääkaupungissa

Tavoitteenamme on Seinäjoen ja sen asukkaiden kaikkinainen hyvinvointi ja menestys. Tähän pyrimme tekemällä avointa ja rakentavaa yhteistyötä yli puoluerajojen samalla esillä pitäen meille tärkeitä asioita ja arvoja.

Terveisin
Esa Ojanperä
Osaston puheenjohtaja

 

 

 

Paikallisosaston yhteystietoja

KD-Lehti

© 2023 Kristillisdemokraattien paikallisosastot — KD.fi