Suonenjoki

Presidentinvaalit 2024

KD:n ehdokas presidentiksi on ministeri Sari Essayah. Sari on yksi maamme luotetuimmista ja arvostetuimmista politiikoista, johon luotetaan yli puoluerajojen. #TeamSari #Pressayah

Lue lisää Sari Essayah'sta

Rakennetaan yhdessä

KD kokoaa yhteen ihmisiä, jotka haluavat edistää kristillisdemokraattisia arvoja päätöksenteossa. Haluamme rakentaa inhimillistä, perheystävällistä ja yritteliästä Suomea, jossa ahkeruus ja välittävä yhteisöllisyys ovat suuri voimavara.

Tule mukaan

Ajankohtaista

Suonenjoen paikallisosasto

KD:n vuosikokouksen 9.12.2022 kannanotto

Kannamme huolta yhteiskunnan palveluiden saatavuudesta

Kuntien ja valtion säästötoimet ovat pitkänaikaa kohdistuneet ennaltaehkäiseviin työmenetelmiin. Tämän seurauksena yhteiskunnassa korjaavan työn määrä on kasvanut. Korjaava työ maksaa huomattavasti enemmän kuin ennaltaehkäisy ja osin tästä syystä valtion velka on jatkuvassa kasvussa ja tätä ei voida pysäyttää jatkamalla säästöjä ennaltaehkäisevästä työstä. Valtion velan kasvamisen ja ennaltaehkäisevän työn puuttumisen myötä pahoinvointi ja vähäosaisuus on Suomessa jatkuvassa kasvussa. Elinkustannuksen nousu pakottaa miettimään mihin rahat riittävät. Säästöjä joudutaan tekemään lääkkeistä, ruuasta ja mm. liikuntaharrastuksista, jotka ovat parhaita keinoja hyvinvoinnin edistämisessä. Toivomme, että Suonenjoella huolehditaan siitä, että ennaltaehkäisevää työtä ei unohdeta ja kuntalaisia tuetaan huolehtimaan hyvinvoinnistaan myös nyt kun tilanne kaikin tavoin on haastava.

 

Paikallisosaston yhteystietoja

© 2023 Kristillisdemokraattien paikallisosastot — KD.fi