Johtokunta tiedottaa

Johtokunnan kokoukset

Sääntöjen mukaan jäsenillä on oikeus osallistua vuosikokoukseen ja mahdollisiin ylimääräisiin vuosikokouksiin. Yhdistyksen hallituksen ja johtokunnan kokoukset ovat lähtökohtaisesti aina suljettuja. Mutta johtokunta halutessaan ja niin päättäessään voi kutsua johtokunnan kokouksiin myös muitakin osallistujia, esim. osaston kaikki jäsenet.

Esimerkiksi niin, että kokouksessa on poliittinen alustus ja keskustelu sekä esim. tapahtumien suunnittelu yms. on kaikkien kesken. Ja esim. tilinpäätösten ja toimintakertomusten käsittely yms. osaston hallinto vain johtokunnan kesken aluksi tai lopuksi.

Kokouksista ilmoitetaan tällä sivulla ja jos kokoukseen on kutsuttu mukaan Tampereen paikallisosaston jäseniä, siitä kerrotaan erikseen.

Virallisesti vain johtokunnan jäsenet voi tuoda käsiteltäviä asioita johtokunnan kokouksiin ja vuosikokouksiin. Mutta Tampereen paikallisosaston jäsenet voivat laittaa haluamiaan asioita sähköpostitse osaston puheenjohtajalle, joka vie asiat esityslistaan. Esitykset tiedoksi mielellään kaksi (2) viikkoa ennen kokousta.

Paikallisosaston säännöt löydät täältä täältä

Seuraava johtokunnan kokous 11.4.2024 klo 18.

Seuraava johtokunnan kokous 11.4.2024 klo 18.

Johtokunnan lisäksi paikallisosastolla on tehtäviä, joihin aktiivisia jäseniä toivotaan mukaan. Jäsenenä voit ilmoittautua mukaan vaalityöhön, viestintään, tapahtumien toteutukseen tai olla mukana rakentamassa paikallista tavoiteohjelmaa KD Tampereen tärkeiksi katsomista aiheista. Ohjelmatyöryhmien työn aloitus tapahtuu erillisessa tilaisuudessa, jonka sisältö ja ajankohta päätetään seuraavassa johtokunnan kokouksessa. Ilmoittautuminen työryhmiin onnistuu täältä. Tule rohkeasti mukaan!