Uurainen

Järjen ääni Euroopassa

Kristillisdemokraatit lähtee 9.6. pidettäviin europarlamenttivaaleihin teemalla Järjen ääni Euroopassa.

Lue lisää!

Tule mukaan

KD kokoaa yhteen ihmisiä, jotka haluavat edistää kristillisdemokraattisia arvoja päätöksenteossa. Tutustu meihin tarkemmin ja tule mm. tapahtumiimme mukaan.

Lue lisää

Ajankohtaista

Uuraisten paikallisosasto

KD Uuraisten facebook-sivut ovat osoitteessa:

https://www.facebook.com/people/KD-Uurainen/100066375774659/

Sivuille päivitetään säännöllisesti KD Uuraisten tapahtumat.

VUOSIKOKOUS 10.11.2022

Kokoukseen osallistui pari kymmentä Uuraisten KD aktiivia.  Anne Pihl alusti kahvittelun aikana hyvinvointialueen muodostamisesta ja terveyspalveluiden tulevaisuuden toteutusta.  Pekka Tuominen kertoi puolueen ja piirin eduskuntavaalin valmisteluista ja vaaliohjelman valmistelusta. Molemmat aiheet kirvoittivat vilkasta keskustelua.

Paikallisosastomme vuoden 2023 puheenjohtaja on Matti Kekkonen ja varapuheenjohta Anne Pihl. Sihteerinä lupasi jatkaa Sanna Mäkinen. Edellisten lisäksi johtokuntaamme vuonna 2023 kuuluvat Anja Lampinen, Miia Ojala, Jukka Paulamäki ja Jyrki Paananen.

 

Kunnanvaltuutettuina toimivat Jyrki Paanen ja Arto VeijonenJyrki

 

 

Arto on tarkastuslautakunnan puheenjohtajana.

Merja Kinnunen on jäsen peruspalvelulautakunnassa ja keskusvaalilautakunnassa (varapuheenjohtaja).

Jukka Paulamäki on jäsen sivistyslautakunnassa.

Anne Pihl on jäsen teknisessä lautakunnassa (varapuheenjohtaja).

Jyrki Paananen on edustaja Keski-Suomen liiton edustajainkokouksessa (käytännössä maakuntavaltuusto).

 

TOIMINNASTAMME JA HAASTAVASTA TOIMINTAYMPÄRISTÖSTÄ

Eduskuntavaalit lähestyvät keväällä 2023.  Pandemian jatkoksi Venäjän hyökkäyssota Ukrainassa luo epävarmuutta, tuskaa ja taloushuolia sekä avuntarvetta niin meillä kuin muuallakin.

KD on arvopuolue, joka on aktiivisesti luomassa ratkaisuja paremman huomisen puolesta. Maailmassa ja maassamme tapahtuu paljon asioita, jotka vaikuttavat myös sinuun ja minuun. Jos jaat ajatuksemme ja arvomme, miksi et liittyisi KD:n jäseneksi. Liity puolueeseeme nyt. Se käy vaivattomasti KD:n verkkosivujen aloitussivun ”Liity jäseneksi” painikkeen kautta. Näin olet mukana tekemässä yhdessä Suomea, johon voimme luottaa ja pidääme maassamme kaikki mukana.

Näiden asioiden eteen teemme työtä niin paikallisella kuin laajemmallakin tasolla:

Kunnan vetovoimaisuus elinkeino- ja yritystoiminnalle mm toimivin liikenneyhteyksin ja valokuitua hyödyntävään etätyöhön, arvokas arki kaikenikäisille kuntalaisille, työllisyysasteen nostaminen ja kunnan talouden vakaus ovat tavoitteinamme. Pitäkäämme koko Uurainen mukana!

Lapset ja nuoret ovat tulevaisuutemme. Haluamme heille lisää ohjattua vapaa-ajan toimintaa sekä käyttökelpoisia ja turvallisia tiloja niihin kohtuu kustannuksin. Perheiden ja vanhemmuuden tukeminen ovat avainasioita riittävillä resursseilla. Toimivan ja laadukkaan varhaiskasvatuksen ja koulutuksen tarvitsemat resurssit pitää turvata jatkossakin. Puitteethan niihin ovat tilojen osalta mitä parhaat Uuraisilla.

Miten kuntamme pärjää ja miten tulevaisuutta suunnitellaan uudessa tilanteessa? KD:n ehdokkaat haluavat tehdä rakentavaa ja aktiivista yhteistyötä (erityisesti muiden maalaispitäjien) tulevien hyvinvointialueen vaikuttajien kanssa, jotta sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut saataisiin pidettyä laadukkaina lähellä kuntalaisiamme.

Kiihkoilu, valitukset ja vastakkain asettelu kuluttavat resursseja hukkaan ja ovat usein täysin turhaa. Yhteishenkeä, me-henkeä ja mutkatonta yhdessä tekemistä paikkakuntamme ihmisten hyväksi tarvitaan nyt paljon ja enemmän kuin pitkään aikaan.

Ota rohkeasti yhteyttä allekirjoittaneeseen tai muihin johtokuntamme jäseniin mikäli haluat lisätietoa toiminnastamme!

 

 

 

© 2024 Kristillisdemokraattien paikallisosastot — KD.fi