Uurainen

Uuraisten paikallisosasto

VILKAS VAALIVUOSI KÄYNNISSÄ

Eduskuntavaalit on käyty ja KD kiittää äänestäjiään sekä vaalityöhön osallistuneita tukijoukkojamme. Miko Puustelli sai hyvän äänimäärän ja teki upean kampanjan. Mikon sanoin:

Kiitos jokaisesta äänestä.

Tarjoamme kiitoskahvit Uuraisten torilla torstaina 25.4.2019 klo 10 – 13.  Tervetuloa joukolla mukaan!

 

SEURAAVAKSI ONKIN SITTEN EUROVAALIEN AIKA!

 

LYHYESTI KD:N EDUSKUNATAVAALIKAMPANJAN KULKUA UURAISILLA:

Huhtikuussa kampanjamme sen kuin kiihtyi Uuraisten torilla.  Satoja hyviä keskusteluja käytiin yleisön kanssa makkaroiden, lettujen ja kahvittelun lomassa. KD:lla on vahva kannatus ja meno päällä Keski-Suomessa. Äänestä sinäkin KD:n ehdokasta ja suosita heitä muillekin!

Elisa ja Sirkka lettumestareina

Vaalivankkurit torilla

Maaliskuun auringossa ehdokkaitamme kansan parissa

Helmikuussa Mikon kampanja alkoi ja tarjoilujen lomassa on puhuttu painavaa asiaa monella paikkakunnalla

 

PAIKALLISOSASTOMME VUOSIKOKOUS

Kekkosen Torituvalla järjestettiin perjantaina 26.10.2018 klo 18 alkaen.  Kokouksessa käsittelimme sääntömääräiset asiat ja ajankohtaiset kuulumiset.

Kokouksessa päätimme johtokunnan jäsenmääräksi seitsemän ja uudeksi jäseneksi valittiin Anja Lampinen. Puheenjohtajana jatkaa edelleen Pekka Riihimäki ja varapuheenjohtajaksi valittiin Anja Lampinen.  Heidän lisäksen johtokunnssa jatkavat Matti Kekkonen, Merja Kinnunen, Jaakko Koivunen, Sanna Mäkinen ja Nina Puustelli.

Ensi vuosi on ainakin eduskunta- ja eurovaalivuosi.  Maakuntavaalien ajoitus tuntuu jälleen olevan epävarma, mutta koko maakunnan kattava vahva edustus uuteen maakuntavaltuustoon tarvitaan.  Paikallisosastomme on aktiivinen vaalitapahtumien järjestäjä tukien täysillä puolueemme ehdokkaita vaalityössä.

Kokouksen jälkeen klo 19 alkaen oli kahvitarjoilu.  Kiitos jälleen Sirkalle ja Matille maukkaista tarjoiluista ja kokouspaikan järjestämisestä. Kahvin ohessa vieraamme Keski-Suomen KD nuorten varapuheenjohtaja Niko Ekqvist kertoi meille nuorten asiaa ja toiminnasta Keski-Suomessa. Hän myös toivottaa samoin ajattelevat uuraislaiset nuoret mukaan piirin ja valtakunnan nuorten toimintaan ja tapahtumiin. Toiminta on nyt Jyväskylään keskittynyttä.  Maakunnan aktiivisia nuoria toivotaan todella kovasti mukaan. Hän itse kuuluu ja toimii KD nuorissa, koska kokee voivansa aidosti vaikuttaa näin poliittisessa toiminnassa ja saa kokemusta haastavampiin tehtäviin.

 

JUHLISTIMME 40 VUOTISTA TOIMINTAAME 26.8.2018

Messu kirkossa ja juhla Seurakuntakodilla olivat mieliin painuva kokonaisuus. Paikallisosastomme kiittää meitä onnitelleita ja muistaneita sekä kaikkia juhlapäivän toteuttamisessa mukana olleita.

Yhteislauluna kaikuivat komeasti niin Keski-Suomen maakuntalaulu, virsi 462 kuin Laulu Suomelle

TELTALLAMME 21.7. KÄVI KUHINA JA VILKASTA KESKUSTELUA AJANKOHTAISISTA ASIOISTA

Tapaamassa kuntalaisia heinäkuussa lettujen paiston merkeissä

 

Kuntamme yhteisten asioiden hoitamiseen osallistuvat:

Arto Veijonen ja Miko Puustelli toimivat kunnanvaltuutettuinamme. Miko Puustelli on kunnanhallituksen varajäsen. Meiltä ovat Arto Veijonen tarkastuslautakunnan puheenjohtaja, Merja Kinnunen peruspalvelulautakunnan ja Pekka Riihimäki teknisen lautakunnan jäseniä.  Matti Kekkonen on ympäristöjaoksen jäsen.  Pekka Riihimäki toimii Uuraisten Vuokratalot Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

Siunausta kaikille yhteisten asioiden hoitamiseen.

Näiden asioiden eteen teemme työtä uudella valtuustokaudella niin paikallisella kuin laajemmallakin tasolla:

Kunnan vetovoimaisuus elinkeino- ja yritystoiminnalle mm toimivin liikenneyhteyksin ja valokuitua hyödyntävään etätyöhön, arvokas arki kaikenikäisille kuntalaisille, työllisyysasteen nostaminen ja kunnan talouden vakaus ovat tavoitteinamme.

Aprillipäivänä Uuraisten torilla

Aprillipäivänä Uuraisten torilla

Lapset ja nuoret ovat tulevaisuutemme. Haluamme heille lisää ohjattua vapaa-ajan toimintaa sekä käyttökelpoisia ja turvallisia tiloja niihin kohtuu kustannuksin.  Perheiden ja vanhemmuuden tukeminen ovat avain asioita riittävillä resursseilla. Toimivan ja laadukkaan varhaiskasvatuksen ja koulutuksen tarvitsemat resurssit pitää turvata jatkossakin. Puitteethan niihin ovat tilojen osalta mitä parhaat Uuraisilla.

Sote tulee tavalla tai toisella. Milloin? Kuka tietää? Miten kuntamme pärjää ja miten tulevaisuutta suunnitellaan epävarmuuden tilassa? KD:n ehdokkaat haluavat tehdä rakentavaa ja aktiivista yhteistyötä (erityisesti muiden maalaispitäjien) tulevien maakuntavaikuttajien kanssa, jotta sosiaali- ja terveyspalvelut saataisiin pidettyä laadukkaina lähellä kuntalaisiamme.  Kiihkoilu ja vastakkain asettelu todella puutteellisin tiedoin sotesta kuluttaa resursseja hukkaan ja on täysin turhaa.

PAIKALLISOSASTOSTAMME JA TAVOITTEISTAMME

Tavoitteenamme on Uuraisten ja sen asukkaiden kaikkinainen hyvinvointi ja menestys. Haluamme rakentaa lähimmäisyhteiskuntaa ja siihen tarvitsemme sekä uudistusmieltä että kestäviä perusarvoja. Nyt jos koskaan tarvitsemme kaikkien panosta toimivan kunnan ja sen asukkaiden arvokkaan arjen rakentamiseen sekä ylläpitämiseen. Inhimillisellä ja määrätietoisella otteella.  Tähän pyrimme tekemällä avointa ja rakentavaa yhteistyötä yli puoluerajojen samalla esillä pitäen meille tärkeitä asioita ja arvoja.

Sote ja maakuntahallinnon järjestäminen koskettavat meitä kuntalaisina.  Mitä parempaa se uuraislaisille tarjoaa? Sitä kannattaa pohtia ja siitä kannattaa hakea tietoa. Kunnan hoidettavaksi jäävät ainakin sivistystoimi, varhaiskasvatus ja koulutusasioita. Lapsiperheiden arkea nämä asiat koskettavat.  Kuka on parempi asiantuntija näissä asioissa kuin lapsen tai nuoren äiti tai isä?

Ota rohkeasti yhteyttä allekirjoittaneeseen tai muihin johtokuntamme jäseniin!

Pekka Riihimäki

Osaston puheenjohtaja

 

 

 

© 2016 Kristillisdemokraattien paikallisosastot — KD.fi