Uurainen

Uuraisten paikallisosasto

PAIKALLISOSASTOMME VUOSIKOKOUS oli 6.11.2019 klo 18 alkaen Kekkosen Torituvalla Höytiällä.

Osallistujia

Juha Valkama

Paikallisosastomme puheenjohtajana jatkaa Pekka Riihimäki ja varapuheenjohtajana Anja Lampinen.  Muut johtokunnan jäsenet ovat Matti Kekkonen, Merja Kinnunen, Jaakko Koivunen ja Sanna Mäkinen.  Kokouksen jälkeen nautimme Sirkka Kekkosen valmistamat kahvit maukkaine lisukkeineen.  Kunnanjohtaja Juha Valkaman alustus kuntamme ajankohtaisista asioista kirvoitti osallistujat vilkkaaseen keskusteluun.

 

TOIMINNASTAMME:

Maailmassa ja maassamme tapahtuu paljon asioita, jotka vaikuttavat myös sinuun ja minuun. Tuoreinta tietoa saat KD:n sivuilta ja eri tiedotuskanavista.

Jos jaat ajatuksemme ja arvomme, miksi et liittyisi KD:n jäseneksi.  Liity puolueeseeme nyt. Se käy vaivattomasti KD:n verkkosivujen aloitussivun ”Liity jäseneksi” painikkeen kautta.  Näin olet mukana tekemässä yhdessä Suomea, johon voimme luottaa.

 

Aikaisempia tapahtumia ja toimintaa:

JUHLISTIMME 40 VUOTISTA TOIMINTAAME 26.8.2018

Messu kirkossa ja juhla Seurakuntakodilla olivat mieliin painuva kokonaisuus. Paikallisosastomme kiittää meitä onnitelleita ja muistaneita sekä kaikkia juhlapäivän toteuttamisessa mukana olleita.

Yhteislauluna kaikuivat komeasti niin Keski-Suomen maakuntalaulu, virsi 462 kuin Laulu Suomelle

TELTALLAMME 21.7. KÄVI KUHINA JA VILKASTA KESKUSTELUA AJANKOHTAISISTA ASIOISTA

Tapaamassa kuntalaisia heinäkuussa lettujen paiston merkeissä

 

Kuntamme yhteisten asioiden hoitamiseen osallistuvat:

Arto Veijonen ja Merja Kinnunen toimivat kunnanvaltuutettuinamme. Meiltä ovat Arto Veijonen tarkastuslautakunnan puheenjohtaja, Merja Kinnunen kunnanhallituksen ja peruspalvelulautakunnan jäsen ja Pekka Riihimäki teknisen lautakunnan jäseniä.  Matti Kekkonen on ympäristöjaoksen jäsen.  Pekka Riihimäki toimii Uuraisten Vuokratalot Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

Siunausta kaikille yhteisten asioiden hoitamiseen.

Näiden asioiden eteen teemme työtä uudella valtuustokaudella niin paikallisella kuin laajemmallakin tasolla:

Kunnan vetovoimaisuus elinkeino- ja yritystoiminnalle mm toimivin liikenneyhteyksin ja valokuitua hyödyntävään etätyöhön, arvokas arki kaikenikäisille kuntalaisille, työllisyysasteen nostaminen ja kunnan talouden vakaus ovat tavoitteinamme.

Aprillipäivänä Uuraisten torilla

Aprillipäivänä Uuraisten torilla

Lapset ja nuoret ovat tulevaisuutemme. Haluamme heille lisää ohjattua vapaa-ajan toimintaa sekä käyttökelpoisia ja turvallisia tiloja niihin kohtuu kustannuksin.  Perheiden ja vanhemmuuden tukeminen ovat avain asioita riittävillä resursseilla. Toimivan ja laadukkaan varhaiskasvatuksen ja koulutuksen tarvitsemat resurssit pitää turvata jatkossakin. Puitteethan niihin ovat tilojen osalta mitä parhaat Uuraisilla.

Sote tulee tavalla tai toisella. Hallitus on vaihtunut ja aiheellisia kysymyksiä on edelleen ja enemmän: Milloin? Kuka tietää? Miten kuntamme pärjää ja miten tulevaisuutta suunnitellaan epävarmuuden tilassa? KD:n ehdokkaat haluavat tehdä rakentavaa ja aktiivista yhteistyötä (erityisesti muiden maalaispitäjien) tulevien maakuntavaikuttajien kanssa, jotta sosiaali- ja terveyspalvelut saataisiin pidettyä laadukkaina lähellä kuntalaisiamme.  Kiihkoilu ja vastakkain asettelu todella puutteellisin tiedoin sotesta kuluttaa resursseja hukkaan ja on täysin turhaa.

PAIKALLISOSASTOSTAMME JA TAVOITTEISTAMME

Tavoitteenamme on Uuraisten ja sen asukkaiden kaikkinainen hyvinvointi ja menestys. Haluamme rakentaa lähimmäisyhteiskuntaa ja siihen tarvitsemme sekä uudistusmieltä että kestäviä perusarvoja. Nyt jos koskaan tarvitsemme kaikkien panosta toimivan kunnan ja sen asukkaiden arvokkaan arjen rakentamiseen sekä ylläpitämiseen. Inhimillisellä ja määrätietoisella otteella.  Tähän pyrimme tekemällä avointa ja rakentavaa yhteistyötä yli puoluerajojen samalla esillä pitäen meille tärkeitä asioita ja arvoja.

Sote ja maakuntahallinnon järjestäminen koskettavat meitä kuntalaisina.  Mitä parempaa se uuraislaisille tarjoaa? Sitä kannattaa pohtia ja siitä kannattaa hakea tietoa. Kunnan hoidettavaksi jäävät ainakin sivistystoimi, varhaiskasvatus ja koulutusasioita. Lapsiperheiden arkea nämä asiat koskettavat.  Kuka on parempi asiantuntija näissä asioissa kuin lapsen tai nuoren äiti tai isä?

Ota rohkeasti yhteyttä allekirjoittaneeseen tai muihin johtokuntamme jäseniin!

Pekka Riihimäki

Osaston puheenjohtaja

 

 

 

© 2016 Kristillisdemokraattien paikallisosastot — KD.fi