Vaasa – Vasa

Vaasan Kristillisdemokraatit

Vaasan kristillisdemokraatit ovat vastuullinen vaikuttaja. Haluamme kehittää kaupunkiamme hyväksi asuinpaikaksi kaikille sen asukkaille. Tahdomme turvata lähipalveluiden säilyvyyden sekä tuoda esille niiden äänen, kenellä on heikoimmat edellytykset saada oma äänensä kuuluviin. Ota yhteyttä! Olemme myös Facebookissa ja Instagramissa (kd vaasa)

Kristdemokraterna vill påverka utvecklingen i Vasa stad ansvarsfullt och så att den svages röst bli hörd i beslutsfattandet. Vi vill värna om närdemokrati så att även tjänsterna hålls så nära invånaren som möjligt. Ta kontakt! PS: Vi är även i Facebook och Instagram (kdvaasa)!

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS:

JOUKKUEPELIÄ

Politiikka on mielenkiintoinen laji. Se on mitä suuremmassa määrin joukkuepeli. Samaan aikaan siihen sekoittuu jokaisen mukana olevan toimijan omia näkemyksiä ja kiinnostuksen kohteita. Jokaisen henkilökohtaiset tavoitteet olla mukana yhteisten asioiden hoitamisessa ovat näin ollen erilaiset, mutta jokainen mukana oleva tarvitsee toisiaan toteuttaakseen joitakin tavoitteita yhteiseksi hyödyksi.

KD-Vaasa on nyt hakemassa täydennystä joukkueeseensa. Oletko sinä valmis tulemaan osaksi Vaasan Dream Teamiä, unelmajoukkuetta? Me KD:ssä olemme tehneet työtä Vaasan hyvinvoinnin ja sen asukkaiden menestyksen parhaaksi jo 50-vuoden ajan. Pienenä mutta ketteränä joukkueena olemme merkityksellinen toimija Vaasan politiikan kentässä.

Tule mukaan tuomaan oma värisi joukkueeseemme ja toteuttamaan arvoistasi politiikkaa. Ota siis yhteyttä sihteeriimme Isa-Mariaan tai joihinkin johtokuntamme jäseniin. Yhdessä voimme enemmän ja yhdessä olemme enemmän!

Pj. Ari Koski

Osaston yhteystietoja - Kontaktuppgifter

© 2016 Kristillisdemokraattien paikallisosastot — KD.fi