Kontiolahti

Eduskuntavaalit

Eduskuntavaalit ratkaisevat Suomen suunnan – periikö nouseva sukupolvi kestävällä pohjalla olevan maan.  Suomi tarvitsee suunnanmuutoksen järjenkäytön ja vastuullisuuden tielle. On palattava perusasioiden ja -arvojen äärelle.

Tutustu ohjelmaan ja ehdokkaisiin

Tapahtumat

Tule mukaan tapahtumiimme! Järjestämme tapahtumia ympäri vuoden eri puolella Suomea.

Osallistu tapahtumiin

Ajankohtaista

Kontiolahden paikallisosasto

Kristillisdemokraatit Kontiolahdella

Kontiolahden Kristillisdemokraattien perustava kokous on pidetty 29.12.1974. Tuolloin kokouksen puheenjohtajana toimi, vuonna 2015 edesmennyt, Erkki Korhonen, joka seuraavana vuonna valittiin Eduskuntaan. Hänen tietään Kristillisdemokraateissa, ja muistoaan kunnioittaen, jatkamme toiminnan kehittämistä tulevina vuosina.

Kontiolahti on ainakin väestönmuutoksen mittareilla laskettuna positiivinen kunta. Tavoitteenamme on olla jatkossa mukana kehittämällä kuntaa vielä paremmaksi asuinpaikaksi kaikille asukkaille. Tahdomme olla vaikuttamassa lähipalveluiden säilymisessä sekä tuoda myös niiden äänen esiin, kenellä on heikommat edellytykset tuoda oma äänensä kuuluviin. Valttinamme paikallispolitiikassa on yhteistyökyky yli puoluerajojen.

Emme ole yhdenasianpuolue, vaan tahdomme olla kehittämässä puoluettamme todellisen yleispuolueen suuntaan. Asioihin perehtymällä sekä avoimesti neuvotellen, tahdomme viedä meille kristillisdemokraateille tärkeitä asioita eteenpäin.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Ari Meriläinen

osaston puheenjohtaja

 

Osaston tilinumero: Osuuspankki: FI68 5165 0740 0359 28 BIC: OKOYFIHH

Osaston rek.nro (PRH): 111.768

 

© 2023 Kristillisdemokraattien paikallisosastot — KD.fi